DE KEMPENSE STEENKAPPER

Service

Atelier met een uitgebreid machinepark

Omdat we het belangrijk vinden om onszelf te blijven uitdagen en met de tijd mee te evolueren, investeren we geregeld in ons atelier met een uitgebreid machinepark.

Dankzij de nieuwste apparatuur op de markt zijn we in staat de recentste technieken te hanteren. Zo komen we op korte tijd tot een verbluffend resultaat. Hoelang het precies duurt om een compleet project af te werken, hangt af van de omvang en de details die erin verwerkt worden.

steen bewerken

Je bestelling in een beschermende folie verpakt

Steengoede service & snelle levering

Je kan bij ons dus op een steengoede service en snel bezorgde constructies uit natuursteen rekenen. Voor de levering pakken we de verschillende onderdelen individueel met een beschermende folie in. Dat doen we om te kunnen garanderen dat er onderweg niks beschadigd raakt.

De transportkosten die we aanrekenen, bepalen we op basis van de afstand die we vanuit ons atelier moeten afleggen. Die noteren we vooraf in een vrijblijvende offerte, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meer weten over onze werkwijze? Geef ons gerust een seintje. Wij staan je met plezier te woord.